archief
contact
+31 6 53239630

Albert Zoer wint 1.35 op NIC met Abra Kadabra

blokjeAssen | STEGEN.NET
Albert Zoer heeft zaterdagmiddag tijdens het NIC in Assen de 1.35-rubriek gewonnen. De ruiter uit Echten stond al vroeg aan de leiding en gaf die met Abra Kadabra niet meer uit handen.

Albert Zoer en Abra Kadabra halen de eerste prijs op.
Steven Stegen

Zoer was uiteraard zeer tevreden. ,,Ik ben blij dat ik de Drentse eer hoog kan houden”, zei Zoer in de TT Hall in Assen. De ruiter uit Echten wist met de 7-jarige ruin Abra Kadabra de barrage te winnen in een tijd van 33.69 seconden. Ook de tweede plek was voor een Nederlandse deelnemer. Harrie Wiering (Borne) voltooide zijn barragerit met Zephyr in 34.21 en bleef de Derin Demirsroy achthonderdste van een seconde voor. Demirsroy reed met Surprise ook een foutloze rit.
[Stegen.net]

Total
0
Shares
1 comment

Comments are closed.

gerelateerde berichten
Total
0
Share