Mooi Z2-debuut voor Linda Kouwenhoven

Share
  • 8 oktober 2012 09:46

door: redactie, 8 oktober 2012 09:46

VLAGTWEDDE
Linda Kouwenhoven is winnaar geworden van de Z2-dressuur tijdens de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen van de dressuurcompetitie in Vlagtwedde. In manege De Wolverlei scoorde Kouwenhoven met Vamos Rubin 223 punten.

Kouwenhoven, die Vamos Rubin liet debuteren in de Z2, sloeg daarmee een aardig gat richting de concurrentie, al was de deelname iets minder groot dan bij voorgaande edities van de competitie. Jarmilla Peterson pakte met de progressie tonende Woody de tweede plaats met 209. Daarna volgden de zussen Janine en Marjan Hooge met respectievelijk TT en Fulltime.

Sfeerbeeld manege De Wolverlei in Vlagtwedde.

De Z1 werd in twee groepen verreden. Ieke Bergman zegevierde met Wizzard of Ozz. In de andere groep was Nadine Veldhuis de beste met Varlos Carlos. In de M2 boekte Jarmilla Peterson een dubbel succes met Amoriette.
[Stegen.net]