Driedubbel succes Marjan Hooge bij dressuurcompetitie Vlagtwedde

Share
  • 30 november 2014 18:57

door: redactie, 30 november 2014 18:57

blokjeVLAGTWEDDE | STEGEN.NET
Marjan Hooge behaalde op de slotdag van de dressuurcompetitie Vlagtwedde (DCV) een driedubbel succes. De amazone uit Ees won zowel de Z2, de L2 als de ZZ-licht.

In de ZZ-licht was Hooge de beste met Savio, een paard uit de stallen van Annemieke Vincourt. Het paard is inmiddels verkocht aan een Australische eigenaar, zo meldt Stal Krom Vincourt op Facebook.

Marjan Hooge

Marjan Hooge werd in Vlagtwedde winnaar van drie finales.

Savio liep in manege De Wolverlei naar een totaal van 70,18%. ,,Het was een topavond”, aldus Marjan Hooge. Jarmilla Peterson nam met Woody de tweede plaats in. ,,Ik ben trots! Het blijft een mooie wedstrijd dankzij de vele vrijwilligers en zeer goede sponsoren. Top!”

Derde jaar op rij
Marjan Hooge was niet alleen succesvol in de ZZ-licht, ook in de Z2 wist ze te winnen, in het zadel van Fulltime. ,,Het is het derde jaar op rij dat we deze competitie winnen. Twee jaar terug was het met Richfield en vorig jaar en nu met Fulltime.” De tweede plaats in de Z2 was voor Katja Renken met Charming Lady RV. Aniek Schuiling was in de Z1 de beste, gevolgd door Linda Kouwenhoven, die daarvoor de M2 wist te winnen.

Marjan Hooge schreef zondag ook nog de L2-competitie op haar naam met Ego Tripper Texel.