Marjan Hooge wint met Richfield dressuurcompetitie Vlagtwedde

Share
  • 18 november 2012 19:44

door: redactie, 18 november 2012 19:44

VLAGTWEDDE
Marjan Hooge is winnaar geworden van de dressuurcompetitie in Vlagtwedde (DCV). De amazone won de laatste proef en de finale van de Z2 met haar paard Richfield.

Hooge behaalde in de gewone proef een prima score van 239 en won vervolgens ook de finale. ,,In de proef hadden we 70% en in de k√ľr 71%. Ik ben er zo blij mee”, aldus Marjan Hooge op haar Facebook-pagina.

Marjan Hooge poseert trots met Richfield na de zege in de DCV.

Ook Jarmilla Peterson kon tevreden terugkijken op de competitie, waarin ze in de Z2 als tweede eindigde met Woody. Met Amoriette werd ze tweede in de Z1. Linda Kouwenhoven pakte de overwinning in deze klasse met Bonbini.