archief
contact
+31 6 53239630

Nieuwe ambitieuze Drentse club geboren: PSV Drentse Hooglanden

BEILEN – Drenthe heeft er sinds 1 januari een nieuwe rijvereniging bij: PSV Drentse Hooglanden. De club wil vooral dressuurruiters trekken, met vernieuwende ideeën. Daarbij is ook veel aandacht voor de fitheid van de ruiter en het welzijn van het paard.
Leden van de nieuwe club PSV Drentse Hooglanden

BEILEN
Drenthe heeft er sinds 1 januari een nieuwe rijvereniging bij: PSV Drentse Hooglanden. De club wil vooral dressuurruiters trekken, met vernieuwende ideeën. Daarbij is ook veel aandacht voor de fitheid van de ruiter en het welzijn van het paard.

Leden van de nieuwe club PSV Drentse Hooglanden
Leden van de nieuwe club PSV Drentse Hooglanden

Volgens voorzitter Bert Roerink heeft de kleine ambitieuze club nu al relatief veel leden die op het niveau subtop of Grand Prix rijden. ,,Maar we zijn een een vereniging voor iedereen, van B tot en met Grand Prix.”

PSV Drentse Hooglanden heeft geen eigen accommodatie en ook geen verenigingslessen. ,,Het is de bedoeling cursussen, clinics en instructie op maat te gaan organiseren waarbij ook de fitheid van de ruiter en het welzijn van het paard aan bod komen geeft Bert aan. Alleen voor de ponyleden is het idee om op termijn met enige regelmaat dressuur- en springlessen te gaan geven.”

Total
0
Shares
0 deel
0 deel
0 deel
0 Tweet
0 deel