archief
contact
+31 6 53239630

Voorzitter Willem van Es van de Stroomruiters overleden

BEILEN — Willem van Es, voor­zit­ter van de Stroomruiters, is over­le­den. Dat meldt de vere­ni­ging op haar websi­te. Van Es was al gerui­me tijd ziek en onder­ging onlangs nog een zware opera­tie. Hij is maar 56 jaar geworden. 

BEILEN
Voorzitter Willem van Es van de Stroomruiters is over­le­den. Dat meldt de club op haar website.

Van Es was al gerui­me tijd ziek en onder­ging onlangs nog een zware opera­tie. Ook werd hij vori­ge maand tijdens Indoor Hartje Drenthe nog onder­schei­den tot ridder in de orde van Oranje Nassau. Willem van Es heeft niet alleen veel voor zijn eigen club bete­kend, maar zeker ook voor de paar­den­sport in het alge­meen. Hij fungeer­de op veel evene­men­ten als parcours­bou­wer en was alom geliefd. Willem van Es is maar 56 jaar gewor­den. We wensen zijn nabe­staan­den veel sterkte.

118 comments

Comments are closed.

gerelateerde berichten
Total
0
Share