Jarmilla Peterson wint tweede selectie dressuurcompetitie Vlagtwedde

Share
  • 31 oktober 2016 19:03

door: redactie, 31 oktober 2016 19:03

Vlagtwedde | STEGEN.NET

Jarmilla Peterson eiste bij de tweede wedstrijd van de dressuurcompetitie Vlagtwedde de overwinning op in de ZZ-licht. Ze won de spannende rubriek met Woody. In de Z2 was Cindy Stooker de beste.
Jarmilla Peterson won met Woody de ZZ-licht bij de dressurcompetitie Vlagtwedde.

Jarmilla Peterson won met Woody de ZZ-licht bij de dressurcompetitie Vlagtwedde.
FOTO: Steven Stegen

In de twee zwaarste rubrieken waren de verschillen maar klein. Peterson behaalde met Woody (v. Weltissimo) de winnende score van 225 punten. Maar Linda Kouwenhoven bood goed partij. Zij werd met Floyd tweede met slechts één puntje minder. Als derde eindigde Mirte Hensema met Pablo met 218,5.

Felle strijd
Ook in de Z2 was er een felle strijd om de overwinning. Cindy Stooker wist de jury het meest aan te spreken. Ze zag haar optreden met Fly Away (v. Westpoint) beloond met 223,5. Goede tweede was Marjan Hooge, die met Ego Trippet Texel (v. Jazz) op 221,5 uit kwam. Linda Kouwenhoven werd met Ferrari derde.

Hennie Roffel domineerde in de Z1. Ze behaalde in het zadel van Easy (v. Fidertanz) een afgetekende overwinning met 241 punten. Met haar andere paard Friday (v. Uphill) werd de amazone van Stal Larmoyeur tweede. Lisa Paping eindigde als derde met Desperado M.

De M2 werd met afstand gewonnen door Viola Nijland met Bentley met een mooie score van 199. Ilse Hummel mocht de tweede plaats in ontvangst nemen. Zij behaalde met Eliwando 186,5 punten.