Callista Leeuwerke dolgelukkig met overwinning in Subtop Exloo

Callista Leeuwerke dolgelukkig met overwinning in Subtop Exloo

27 mei 2013 09:08 Uit

Door redactie
 
Deel dit bericht
Leestijd: < 1 minuut

Callista Leeuwerke was zondag dolgelukkig na haar mooie overwinning met met Santo’s Zhivago in de Prix St Georges tijdens de Subtop in Exloo. ,,Wat heb ik een superpaard”, aldus de succesvolle amazone, die met 67,50% ruimschoots won.

Callista Leeuwerke in actie met Zhivago (archief). ©Steven Stegen

Callista Leeuwerke in actie met Zhivago (archief). ©Steven Stegen

De groep deelnemers in deze klasse was in Exloo niet groot, maar er kwam wel een aantal aansprekende combinaties voorbij. De proef van Leeuwerke en met Santo’s Zhivago sprong er echt uit. De combinatie toonde echt vorm en maakte ook nog een mooi debuut in de Intermediaire I, wat de derde plaats opleverde met een score van 60,39%.

Ook Susanna Wiersma liet zich opnieuw van haar sterke kant zien. De Drentse amazone, inmiddels aangesloten bij de Hanzeruiters, stuurde Ustinov naar de tweede plaats in de PSG en won vervolgens de Intermediaire I-proef met 65,00%. Tweede werd Rita de Jong met Padirmo met 63,36%. Marjan Hooge won met een hoge score van 67,97% met Fulltime de in handicap verreden proef voor Junioren en Young Riders.

Trea Mulder domineerde in de ZZ-zwaar. De amazone uit Lhee won met Brinkhof’s Zaira beide proeven, met scores van 63,57% en 63,71. Tweede prijzen waren er voor Jarmilla Peterson met Don Chello en Corrie Rave met Aragon W.