Don Willemsen wint ZZ-klasse op verregend CH Coevorden

Don Willemsen wint ZZ-klasse op verregend CH Coevorden

13 mei 2013 16:08 Uit Door redactie
Deel dit met je vrienden

De 31e editie van het CH Coevorden is grotendeels verregend. Veel springruiters lieten het tweede parcours aan zich voorbij gaan. Don Willemsen won met Q-liano Hi het ZZ-parcours.

Deelnemers aan het CH Coevorden verkennen het parcours in de regen.

Deelnemers aan het CH Coevorden verkennen het parcours in de regen.

De 19-jarige Willemsen, aangesloten bij de Eschruiters uit Wierden, wist op de natte bodem in het Van Heutszpark toch een mooie rit neer te zetten. De klasse Z-klassiek was een prooi voor Bram van Es van de Stroomruiters met Wamarantha.

Kür

De kür op muziek en de kür for fun werden zondag gehouden. Jarmilla Peterson won de kür in de Z2 met haar paard Woody met een score van 66,50%. Ingrid Hengeveld was de beste in de klasse M met Golden Bon a Parte. Bij de pony’s wonnen Michelle Berends met Hemmingway in de Z2-klasse (65,5 procent) en Melanie Berends met Topaas in de M-klasse (62 procent).