archief
contact
+31 6 53239630

Maureen Bonder rijdt zich in de schijn­wer­pers op CSI Asten

ASTEN — Maureen Bonder rijdt zich op het CSI Asten flink in de schijn­wer­pers. Ze werd fraai tweede in de 1.40-finale met Alex. Henk van de Pol won met Zalermo, na een bar­rage waarin de der­tien deel­ne­mers flinke risico’s namen. Sabrina van Rijswijk werd derde. 
Maureen Bonder werd tweede in de 1.40-finale in Asten.

Maureen Bonder rijdt zich op het CSI Asten flink in de schijn­wer­pers. De Drentse ama­zone rijgt de suc­ces­sen gemak­ke­lijk aan­een. Zo werd ze zater­dag fraai tweede in de 1.40-finale met Alex. Henk van de Pol won met Zalermo.

Maureen Bonder werd tweede in de 1.40-finale in Asten.
Maureen Bonder werd met Alex tweede in de 1.40-finale in Asten.

Dertien deel­ne­mers wis­ten tot de bar­rage door te drin­gen. Daarin durf­den de deel­ne­mers flinke risico’s te nemen, maar dat leidde meer­dere keren tot fou­ten. Zo niet bij Maureen Bonder, die Alex (v. Arpeggio) vei­lig en fout­loos in 43,12 secon­den naar de eind­streep wist te lood­sen. Alleen Henk van de Pol en Zalermo (40,76) wis­ten snel­ler te rij­den. Dat maakte de stem­ming er bij Bonder en haar trai­ner Rob Besselink zeker niet min­der op. „Het was een top rondje van Maureen en Koning Alex”, aldus Besselink.

De derde prijs ging naar Sabrina van Rijswijk en Zomodo P. Nathalie van der Mei werd 13e. Ze had in de bar­rage geen geluk met Africa (v. Guidam).

De 1.45-rubriek van zater­dag werd een bui­ten­lands onder­onsje, met Fidel Segovia met Wrangler II als win­naar, voor Lauren Hester met Warinde. Anne van Vulpen schreef het 1.35 op haar naam met Ulita. Het 1.30 kwam op naam van Lauren Hester met Wender. In deze pit­tige proef deed Maureen Bonder het ook goed; ze werd derde met de schim­mel Ukkie.

gerelateerde berichten
Total
0
Share