Parzival na geslaagde ingreep terug in eigen stal

  • 7 juni 2013 11:32
door: redactie, 7 juni 2013 11:32

Jerich Parzival is terug op zijn thuisbasis, landgoed Balkenschoten bij Nijkerk. Hij maakt een gezonde en frisse indruk.

Parzival is weer thuis

Parzival drinkt weer uit de eigen drinkbak.

Het beste dressuurpaard ter wereld zorgde voor schrik bij zijn vele fans en niet in de laatste plaats bij Adelinde Cornelissen toen uit onderzoek bleek dat hij met hartritmestoornissen kampt. Parzival was al langere tijd wat vermoeid en is is de kliniek in Gent behandeld.

Adelinde zocht haar oogappel daar natuurlijk op en meldde al dat het goed ging en Parzival van alle aandacht genoot. Donderdagmiddag kon Parzival dus weer naar de eigen stal terug, na een succesvolle ingreep.

Bekijk foto’s van Parzival op de site van Arnd Bronkhorst.