archief
contact
+31 6 53239630

Maureen Bonder en Alex vijfde bij drie sterren debuut

WIENER NEUSTADT – Maureen Bonder heeft in Oostenrijk een volgende stap gezet in haar carrière. De frêle Drentse amazone reed met Alex haar eerste drie sterren Grote Prijs en eindigde daarin verrassend op een mooie vijfde plaats.
Maureen Bonder tussen de enorme hindernissen in Wiener Neustadt. ©Rob Besselink

Maureen Bonder uit Schoonoord kijkt met een zeer voldaan gevoel terug op een week concours in Oostenrijk. Ze reed daar haar eerste drie sterren Grote Prijs en werd daarin knap vijfde met Alex.

Maureen Bonder tussen de enorme hindernissen in Wiener Neustadt. ©Rob Besselink
Maureen Bonder tussen de enorme hindernissen in Wiener Neustadt. ©Rob Besselink

Bonder op Facebook: ,,Wauw! Wat heb ik een geweldige week gehad in Oostenrijk! Prachtig weer, een top locatie, leuke nieuwe mensen ontmoet en de paarden sprongen top! Met als afsluiter mijn Alex nul en vijfde in z’n eerste GP 3*!!”

In die Grote Prijs stonden de hindernissen tot een hoogte van 1.55. Elf deelnemers haalden de barrage, waarin Bonder dus een balkje kreeg, maar wel de snelste vierfouter was. De overwinning was voor de Zwitser Arthur Da Silva met Qui vive de la Tour. Hij verdiende daarmee acht mille.

Total
0
Shares
gerelateerde berichten
Total
0
Share