Nick Kemps wint ZZ-licht bij eerste wedstrijd DCV

Nick Kemps wint ZZ-licht bij eerste wedstrijd DCV

8 oktober 2013 08:54 Uit Door redactie
Deel dit met je vrienden

VLAGTWEDDE | Stegen.net
Nick Kemps werd afgelopen weekend winnaar van de ZZ-licht tijdens de eerste wedstrijd van de dressuurcompetitie Vlagtwedde (DCV). Hij bleef Floor Vos in deze rubriek voor.

Nick Kemps met Verdi (archief)

Nick Kemps met Verdi (archief)

In de ZZ-licht kwamen 14 combinaties aan de start, met nogal wisselend resultaat. Nick Kemps won uiteindelijk met ruime voorsprong. Met Verdi (v. Rousseau) behaalde hij 229 punten. Kemps heeft de ruin in de verkoop staan en is lovend over de KWPN’er. ,,Verdi is een betrouwbaar, fijn te rijden en ervaren sportpaard. Hij is nu zz-licht geklasseerd en springt ook de series tot en met een aantal eners.”

Floor Vos pakte de tweede plaats. De amazone uit Valthe zag haar optreden met Filottie beloond met 218 punten. Daarna volgde op de derde plaats Margreet van der Holt met Zo Liev (217).

Marjan Hooge schreef de Z2 op haar naam. Met Fulltime verzamelde de amazone uit Ees 224 punten. Hooge won vorig jaar de competitie met Richfield. Op drie punten achterstand pakte Cindy Stooker de tweede plaats met Celeste. Robin Luurssen stuurde Bologna naar de derde plaats (211). In de Z1 eiste Moniek Vos de overwinning op met Chico Cacero (228), voor Wilmer Lanning met De Bonte Drie Zizo.