Floor Vos nuchter onder domper op KNHS-kampioenschap

Floor Vos nuchter onder domper op KNHS-kampioenschap

8 maart 2014 12:03 Uit

Door Steven Stegen
 
Deel dit bericht
Leestijd: < 1 minuut

blokjeVALTHE | STEGEN.NET
Het KNHS-kampioenschap dressuur is voor Floor Vos op een flinke teleurstelling uitgedraaid. De amazone uit Valthe besloot vrijdag op het laatste moment niet te starten met Filottie, waarmee ze tweede werd tijdens het Drents kampioenschap.

Floor Vos met de merrie Filottie.

Floor Vos met de merrie Filottie tijdens de training.

Floor Vos vertelt: ,,Filottie liep eerst heel fijn, maar bij het inrijden kwam er steeds meer spanning. De hele entourage maakte veel indruk en toen het publiek ook nog heel hard applaus gaf voor de combinatie voor ons toen leek het me beter om me terug te trekken.”

Vos reageert nuchter op het voorval. ,,Natuurlijk is het jammer als je voor niets naar Ermelo rijdt. Ik heb dit nog niet eerder meegemaakt. Maar het was het enig juiste besluit. Je kunt dan wel de proef alsnog rijden, maar daar doe je niemand een plezier mee. Ik zeg maar zo, er komen nog wel meer kampioenschappen!”