archief
contact
+31 6 53239630

Jarmilla Peterson en Marjan Hooge scoren hoog in Vlagtwedde

VLAGTWEDDE – Jarmilla Peterson en Marjan Hooge waren zaterdag de winnaars in de zwaarste klassen tijdens de tweede wedstrijd van de Schuler dressuurcompetitie Vlagtwedde. Peterson won met Woody in de ZZ-licht en in de Z2 deed Marjan Hooge met San Dinando de concurrentie totaal verbleken.
De wedstrijd in manege De Wolverlei in Vlagtwedde.
De wedstrijd in manege De Wolverlei in Vlagtwedde.

VLAGTWEDDE | STEGEN.NET

Jarmilla Peterson en Marjan Hooge waren zaterdag de winnaars in de zwaarste klassen tijdens de tweede wedstrijd van de Schuler dressuurcompetitie Vlagtwedde. De twee amazones wonnen respectievelijk de ZZ-licht en de Z2.
De wedstrijd in manege De Wolverlei in Vlagtwedde.
De wedstrijd in manege De Wolverlei in Vlagtwedde.

Peterson won met Woody in de ZZ-licht met een prima score van 232 punten, nadat ze tijdens de eerste competitiewedstrijd nog als derde eindigde. ,,Woody gaf van de week tijdens de training al een heel fijn gevoel, maar in de proef is het altijd afwachten, maar meneer heeft me niet in de steek gelaten”, reageert ze.

In de Z2 deed Marjan Hooge de concurrentie totaal verbleken. Met San Dinando reed de amazone uit Ees naar een sublieme score van 243 punten. ,,Ik ben super trots op San Dinando”, aldus een blije Hooge. Bas de Recht werd tweede met Equiscio’s Vivendi met 227 en de derde plaats was gedeeld voor zowel Nick Kemps (Chapeau) en Jane van Meerten (Aristo) met 225.

Total
1
Shares
0 deel
0 deel
1 deel
0 Tweet
0 deel