CSI Twente in Geesteren scoort op jaarlijkse lijst van topevenementen

Share
  • 22 november 2013 17:32

door: redactie, 22 november 2013 17:32

blokjeUTRECHT | STEGEN.NET
Het CSI Twente presteert staat goed aangeschreven in de jaarlijkse Evenementen Top 100 en is het hoogst genoteerde hippische evenement. Dat blijkt uit de 18e editie van de ranglijst, die in Utrecht is gepresenteerd.

Het CSI Twente in Geesteren steeg van de 37e naar de 25e plaats, zo werd duidelijk tijdens de Festivak Evenementenbeurs in de Utrechtse Jaarbeurshal. Criteria zijn onder meer publicitaire waarde, bezoekersaantallen, imago en sociaaleconomische impact. De lijst wordt aangevoerd door het International Documentary Film Festival Amsterdam.

CSI Twente

Een blik op de piste van het CSI Twente.

Overige gerenommeerde evenementen in de lijst zijn het ABN AMRO Tennis Tournament, de Dutch TT Assen, Pinkpop, Lowlands, KLM Open, Port of Rotterdam North Sea Jazz Festival, André Rieu op het Vrijthof, Toppers in Concert, Sensation Amsterdam, Libelle Zomerweek, HISWA Amsterdam, Guus Meeuwis: Groots met een zachte G, Symphonica in Rosso, TEFAF Maastricht, Night of the Proms en de Zwarte Cross.

Dat paardensport scoort, blijkt uit de noteringen van Military Boekelo-Enschede (29), Indoor Brabant (41) en Jumping Amsterdam (49). De komende, veertigste, jubileumeditie van CSI Twente heeft plaats van donderdag 26 tot en met zondag 29 juni plaats op Erve Maathuis in Geesteren. De organisatie is al volop actief om deze mijlpaal op te luisteren met een prachtig programma.