archief
contact
+31 6 53239630

Rolf-Göran Bengtsson met Casall naar zege op CSI Basel

BASEL – Rolf-Göran Bengtsson bleek met Casall ASK niet te kloppen in de Grote Prijs van Basel. De Zweedse combinatie hield in het hoofdnummer van het CSI Basel de Duitsers Ludger Beerbaum en Marcus Ehning achter zich.
Rolf-Göran Bengtsson met Casall
Rolf-Göran Bengtsson leidt het klassement met Casall ASK.

blokjeBASEL | STEGEN.NET
De Nederlandse springruiters kwamen er niet echt aan te pas in de Grote Prijs van Basel. Harrie Smolders eindigde met Emerald als 12e. De winst was voor Rolf-Göran Bengtsson met Casall ASK.

Rolf-Göran Bengtsson won met Casall de Grote Prijs van Basel.
Rolf-Göran Bengtsson won met Casall de Grote Prijs van Basel.

De Zweedse ruiter leverde met Casall ASK (v. Caretino) twee foutloze rondjes af in een tijd van 43,25. Daarmee bleef hij de Duitsers Ludger Beerbaum met Chiara (43,52) en Marcus Ehning met Cornado (43,65) voor in het klassement.

Harrie Smolders begon goed in het hoofdnummer van het CSI Basel. Hij reed een foutloze eerste ronde. In de tweede omloop liep de Brabander met Emerald een foutje op. Marc Houtzager kreeg in de eerste omloop vijf strafpunten met Sterrehof’s Opium en viel met zijn 18e stek buiten de prijzen. Ook Gerco Schröder liep met New Orleans vijf strafpunten op. Maikel van der Vleuten had geen beste dag en liep met VDL Groep Verdi 12 strafpunten op.

Total
0
Shares
0 deel
0 deel
0 deel
0 Tweet
0 deel