archief
contact
+31 6 53239630

Harrie Smolders tweede in Grote Prijs Jumping Lummen

LUMMEN – Harrie Smolders pakte zondag een mooie tweede plaats in de Grote Prijs van Jumping Lummen. Met de patent springende Emerald hoefde Smolders alleen de thuisrijdende winnaar Jerome Guery met Papillon Z voor zich te dulden. Smolders werd uitgeroepen tot beste ruiter van het evenement.
Harrie Smolders met Emerald

blokjeLUMMEN | STEGEN.NET | KNHS
Harrie Smolders pakte zondag een mooie tweede plaats in de Grote Prijs van Jumping Lummen. Met de patent springende Emerald hoefde Smolders alleen de thuisrijdende winnaar Jerome Guery met Papillon Z voor zich te dulden.

Harrie Smolders met Emerald
Harrie Smolders werd met Emerald tweede in Lummen.
HARRIESMOLDERS.COM

Smolders was in de barrage negen honderdste langzamer dan de Belgische winnaar. ,,Ik ben er zeker niet ziek van dat we tweede worden. Emerald sprong geweldig. Het goede gevoel overheerst”, is de eerste reactie van Smolders.

Emerald is helemaal terug
Met een foutloze ronde afgelopen vrijdag in de landenwedstrijd, waarin Nederland als vijfde eindigde, lieten Smolders en Emerald al zien in vorm te zijn. ,,Emerald is helemaal terug en daar ben ik heel blij mee. Hij is vorig jaar een paar maanden op rust geweest. Begin dit jaar ben ik hem weer op wedstrijden gestart. Hij is nu weer terug op zijn oude niveau. Dat heeft Emerald van de week in Lummen wel bewezen.”

Total
1
Shares
gerelateerde berichten
Total
1
Share