Harrie Smolders en Regina Z vooraan in Hong Kong

Harrie Smolders en Regina Z vooraan in Hong Kong

22 februari 2014 18:05 0 Door redactie
Deel dit met je vrienden

blokjeHONG KONG | STEGEN.NET
Harrie Smolders is zaterdag winnaar geworden van een 1.55-parcours in Hong Kong. Smolders pakte de winst met Regina Z.

Harrie Smolders met Regina Z. ©Jacob Melissen

Harrie Smolders met Regina Z (archief).
©Jacob Melissen

Smolders was veruit de beste in de winning round met 15 deelnemers. Hij zette een foutloze rit neer in 39,99 seconden en hield daarmee twee snelle Franse combinaties achter zich. Penelope Leprevost eindigde op de tweede plaats met Flora de Mariposa. De derde plaats was voor Roger Yves Bost met Castle Forbes Cosma.

Maikel van der Vleuten eindigde op plaats zeven. Hij bleef ook foutloos in de winning round, maar was met VDL Groep Verdi met een tijd van 44,17 wel duidelijk langzamer. Gerco Schröder hoorde in de beslissende ronde een balkje vallen met Seoul.