Benjamin Bakker en Ulissa vooraan in ZZ-licht Indoor Tolbert

  • 28 maart 2014 19:30
door: redactie, 28 maart 2014 19:30

blokjeTOLBERT | STEGEN.NET
Benjamin Bakker heeft op de openingsdag van Indoor Tolbert de ZZ-licht gewonnen met Ulissa. De Friese kampioenen in deze klasse behaalden 65,71%. Margriet Koopmans won met Tallina de Z2.

Benjamin Bakker met Ulissa.

Benjamin Bakker met Ulissa.

Indoor Tolbert begon vrijdag met een reeks dressuurrubrieken. Later komt de subtop nog aan bod, maar op de openingsdag werd er ook al ‘op niveau’ gereden in de ZZ-licht. Benjamin Bakker kwam met Ulissa ruim aan kop bij jurylid Niesette Haringsma. Met 65,71% hield Bakker Amarins Kuipers met Variant (64,57%) en Marloes Oosterhof met Asimone B (63,71%) achter zich.

In de Z2 reed Margriet Koopmans-Wiersma de concurrentie op ruime achterstand. Ze reed met Tallina een score van 64,12% en klopte daarmee Laura Zwart met Noorderborg Ciekarla (61,76%). Wilmer Lanning pakte met De Bonte Drie Zizo de derde plaats. Marijke Bijker pakte de overwinning in de M2 met Wesley Van De Haarsterweide.