archief
contact
+31 6 53239630

Margriet Koopmans en Joyce Vegter domi­ne­ren bij Indoor Tolbert

🔴 TOLBERT Margriet Koopmans en Joyce Vegter domi­neer­den donder­dag bij Indoor Tolbert de dres­suur klas­se ZZ-licht. Beide amazo­nes wisten in de HJC-mane­ge een proef te winnen. 
Indoor Tolbert. Margriet Koopmans en IdeK.W. tijdens de ereronde in Tolbert.

🔴 Tolbert
Margriet Koopmans en Joyce Vegter domi­neer­den donder­dag bij Indoor Tolbert de dres­suur klas­se ZZ-licht. Beide amazo­nes wisten in de HJC-mane­ge een proef te winnen.

Indoor Tolbert. Margriet Koopmans en IdeK.W. tijdens de ereronde in Tolbert.
Margriet Koopmans en IdeK.W. tijdens de ereron­de in Tolbert.
📸 Arjen Schilperoord

Margriet Koopmans-Wiersma behaal­de de hoog­ste score in deze zwaar­ste klas­se die op de eerste dag van Indoor Tolbert was uitge­schre­ven. Met haar Fries Ide K.W. (v. Maurits) kwam de amazo­ne van de Waterpoorters tot een resul­taat van 239,5 punten. Joyce Vegter deed daar met Gabana niet veel voor onder. Zij werd met 237,5 twee­de. Nicky Snijder eindig­de met Havana Sth als derde.

In de twee­de proef waren de rollen omge­draaid en voer­de Joyce Vegter de ereron­de aan. De strijd was span­nend, want Vegter troef­de haar concur­ren­te Margriet Koopmans op slechts een halve punt verschil af. Stephanie Berends werd in deze proef derde met Sipoko’s Colorado.

Ook in het Z2 spron­gen twee combi­na­ties er uit met alle­bei een eerste en twee­de plaats. Het ging hier om Marc-Peter Spahn met Jabick en Janiek de Lange met Gino.

Maaike Slootweg (met Hamlet Art) en Monique van der Meij (met Sandokan) waren de toon­aan­ge­ven­de amazo­nes in het Z1 met beiden een eerste en een twee­de plaats. 

gerelateerde berichten
Total
32
Share