Indoor Tolbert: Marloes Oosterhof de beste in kür

  • 30 maart 2014 11:10
door: redactie, 30 maart 2014 11:10

blokjeTOLBERT | STEGEN.NET
Marloes Oosterhof was zaterdag bij Indoor Tolbert de beste in de kür op muziek. Ze zette de concurrentie op achterstand met Asimone.

Marloes Oosterhof

Marloes Oosterhof tijdens de prijsuitreiking.

Oosterhof was zeer tevreden over haar optredens. ,,Ik heb een topdag gehad”, schrijft ze op Facebook. ,,Ze liep zó goed! De gewone ZZ-licht gewonnen met 224 punten en later ook de Z kür-finale gewonnen met 70%.”

De tweede plaats in de kür was voor Marloes Oldenhuizing. De heersend Drents kampioene in de Z2 gaat nu met Boris de overstap maken naar de ZZ-licht. ,,In de gewone proef hadden we 234 punten en werden we tweede. Eind van de middag mochten we kur rijden. Daarin een score van 69,88% en nog een mooie tweede plaats erbij! Ik ben blij met mijn top paard en topgroom Johan Doornbosch.