archief
contact
+31 6 53239630

Indoor Tolbert: Marloes Oosterhof de beste in kür

TOLBERT – Marloes Oosterhof was zaterdag bij Indoor Tolbert de beste in de kür op muziek. Ze zette de concurrentie op achterstand met Asimone. ,,Ze liep zó goed, ik heb echt een topdag gehad”, aldus de blije winnares. Marloes Oldenhuizing werd tweede.
Marloes Oosterhof
Marloes Oosterhof tijdens de prijsuitreiking.

blokjeTOLBERT | STEGEN.NET
Marloes Oosterhof was zaterdag bij Indoor Tolbert de beste in de kür op muziek. Ze zette de concurrentie op achterstand met Asimone.

Marloes Oosterhof
Marloes Oosterhof tijdens de prijsuitreiking.

Oosterhof was zeer tevreden over haar optredens. ,,Ik heb een topdag gehad”, schrijft ze op Facebook. ,,Ze liep zó goed! De gewone ZZ-licht gewonnen met 224 punten en later ook de Z kür-finale gewonnen met 70%.”

De tweede plaats in de kür was voor Marloes Oldenhuizing. De heersend Drents kampioene in de Z2 gaat nu met Boris de overstap maken naar de ZZ-licht. ,,In de gewone proef hadden we 234 punten en werden we tweede. Eind van de middag mochten we kur rijden. Daarin een score van 69,88% en nog een mooie tweede plaats erbij! Ik ben blij met mijn top paard en topgroom Johan Doornbosch.

Total
0
Shares
0 deel
0 deel
0 deel
0 Tweet
0 deel