archief
contact
+31 6 53239630

Marloes Oosterhof op eenza­me hoog­te bij selec­tie voor Indoor Groningen

ONSTWEDDE — Dresssuuramazone Marloes Oosterhof was zater­dag met enor­me afstand de beste tijdens de laat­ste selec­tie voor Indoor Groningen. In mane­ge De Driesporen in Onstwedde behaal­de ze met Emmerson in de Z2 230 punten. De fina­le van de dres­suur­com­pe­ti­tie Indoor Groningen is op zondag 20 decem­ber in Zuidbroek. 
manege De Driesporen in Onstwedde. foto: Steven Stegen

Onstwedde | Stegen.net
Dresssuuramazone Marloes Oosterhof was zater­dag met enor­me afstand de beste tijdens de laat­ste selec­tie voor Indoor Groningen. In mane­ge De Driesporen in Onstwedde behaal­de ze met Emmerson in de Z2 230 punten.

Marloes Oosterhof met Emmerson. foto: Facebook
Marloes Oosterhof met Emmerson (archief).
FACEBOOK

Oosterhof nam met deze monster­sco­re flink afstand van de concur­ren­tie en nam ook mooi revan­che voor de ietwat ‘misluk­te’ twee­de selec­tie in Beilen. Toen was Emmerson wat gespan­nen en werd de combi­na­tie ‘slechts’ zesde.

Element

Maar in Onstwedde voelen Oosterhof en Emmerson zich meest­al in hun element. Zo won het duo ook al de selec­tie voor het Gronings kampi­oen­schap in deze manege.

De twee­de plaats was voor Rachelle Buining, die met de erva­ren Rhythem and Blues een mooie score van 214 punten behaal­de. Op de derde plaats eindig­de de winna­res van de dres­suur­com­pe­ti­tie Vlagtwedde Marjan Hooge. Zij kwam met San Dinando tot een score van 211.

In de ZZ-licht toon­de Linda Kouwenhoven opnieuw haar klas­se. Ze won met Siegi met een score van 232 punten.

De fina­le van de dres­suur­com­pe­ti­tie Indoor Groningen is op zondag 20 decem­ber, op de openings­dag van Indoor Groningen in de Eurohal in Zuidbroek.
gerelateerde berichten
Total
1
Share