Marloes Oosterhof op eenzame hoogte bij selectie voor Indoor GroningenONSTWEDDE | STEGEN.NET

Dresssuuramazone Marloes Oosterhof was zaterdag met enorme afstand de beste tijdens de laatste selectie voor Indoor Groningen. In manege De Driesporen in Onstwedde behaalde ze met Emmerson in de Z2 230 punten.
Marloes Oosterhof met Emmerson. foto: Facebook
Marloes Oosterhof met Emmerson (archief).
FACEBOOK

Oosterhof nam met deze monsterscore flink afstand van de concurrentie en nam ook mooi revanche voor de ietwat ‘mislukte’ tweede selectie in Beilen. Toen was Emmerson wat gespannen en werd de combinatie ‘slechts’ zesde.

Element
Maar in Onstwedde voelen Oosterhof en Emmerson zich meestal in hun element. Zo won het duo ook al de selectie voor het Gronings kampioenschap in deze manege.

De tweede plaats was voor Rachelle Buining, die met de ervaren Rhythem and Blues een mooie score van 214 punten behaalde. Op de derde plaats eindigde de winnares van de dressuurcompetitie Vlagtwedde Marjan Hooge. Zij kwam met San Dinando tot een score van 211.

In de ZZ-licht toonde Linda Kouwenhoven opnieuw haar klasse. Ze won met Siegi met een score van 232 punten.

De finale van de dressuurcompetitie Indoor Groningen is op zondag 20 december, op de openingsdag van Indoor Groningen in de Eurohal in Zuidbroek.

redactie

De redactie van Stegen.net bericht sinds 1995 objectief en met grote zorgvuldigheid over de paardensport, met het accent op Noord-Nederland.

Heb je tips en/of aanmerkingen of verbeteringen, meld die dan op info@stegen.net