Home » Broers Frank en Hendrik-Jan Schuttert sterk op Zangersheide
springen

Broers Frank en Hendrik-Jan Schuttert sterk op Zangersheide

blokjeLANAKEN | STEGEN.NET
De broers Frank en Hendrik-Jan Schuttert hebben zaterdag prima gepresteerd in het 1.50 op domein Zangersheide. Frank Schuttert stuurde Winchester HS naar de tweede plaats en Hendrik-Jan Schuttert werd met Up to Date HS negende.

Frank Schuttert met Winchester HS.
Frank Schuttert met Winchester HS.

Van de 20 deelnemers in de barrage was de Fransman Julien Epaillard de beste met Cristallo A LM (v. Casall). Hij bleef foutloos in 40,92. Frank Schuttert reed een tijd van 42,81. Oliver Lazarus uit Zuid-Afrika werd derde met Curt. Hendrik-Jan Schuttert was met 42,16 seconden nog iets sneller dan zijn broer, maar zakte door een fout terug naar de negende plaats.

Ook Maureen Bonder wist zich met Alex voor de barrage te klasseren. Daarin maakte de Drentse combinatie een springfout, waarmee Bonder als dertiende eindigde. Albert Zoer waagde in de barrage te veel met Abra Kadabra en was hekkelsuiter op plaats 20.

over de auteur

redactie

De redactie van Stegen.net bericht sinds 1995 over de paardensport, met het accent op Noord-Nederland.

Heb je tips en/of aanmerkingen of verbeteringen, meld die dan op info@stegen.net