archief
contact
+31 6 53239630

Broers Frank en Hendrik-Jan Schuttert sterk op Zangersheide

LANAKEN – De 1.50-rubriek op Zangersheide kreeg zaterdag een Franse winnaar: Julien Epaillard met Cristallo A LM. Goede tweede werd Frank Schuttert met Winchester HS. Ook broer Hendrik-Jan Schuttert deed het met de negende plaats goed.
Frank Schuttert met Winchester HS.
Frank Schuttert werd met Winchester HS derde in Rome. archief

blokjeLANAKEN | STEGEN.NET
De broers Frank en Hendrik-Jan Schuttert hebben zaterdag prima gepresteerd in het 1.50 op domein Zangersheide. Frank Schuttert stuurde Winchester HS naar de tweede plaats en Hendrik-Jan Schuttert werd met Up to Date HS negende.

Frank Schuttert met Winchester HS.
Frank Schuttert met Winchester HS.

Van de 20 deelnemers in de barrage was de Fransman Julien Epaillard de beste met Cristallo A LM (v. Casall). Hij bleef foutloos in 40,92. Frank Schuttert reed een tijd van 42,81. Oliver Lazarus uit Zuid-Afrika werd derde met Curt. Hendrik-Jan Schuttert was met 42,16 seconden nog iets sneller dan zijn broer, maar zakte door een fout terug naar de negende plaats.

Ook Maureen Bonder wist zich met Alex voor de barrage te klasseren. Daarin maakte de Drentse combinatie een springfout, waarmee Bonder als dertiende eindigde. Albert Zoer waagde in de barrage te veel met Abra Kadabra en was hekkelsuiter op plaats 20.

Total
0
Shares
0 deel
0 deel
0 deel
0 Tweet
0 deel