Grote Prijs Zangersheide voor Frank Schuttert en Winchester HS

Grote Prijs Zangersheide voor Frank Schuttert en Winchester HS

13 april 2014 18:42 Uit

Door redactie
 
Leestijd: < 1 minuut

blokjeLANAKEN | STEGEN.NET
De Nederlandse springruiters hebben zondag prima gepresteerd in de Grote Prijs op Zangersheide. Frank Schuttert voerde opnieuw het klassement aan met Winchester HS. Vier Nederlandse combinaties eindigden in de top zes.

Frank Schuttert en Winchester.

Frank Schuttert en Winchester (archief).

Schuttert bewees zaterdag al zijn grote vorm en de ruiter uit Stegeren zette die vorm ook in de Grote Prijs neer. Slechts vijf combinaties haalden de barrage. Schuttert reed als eerste en zette de tijd op 42,78 seconden. Het kon sneller, zo bleek later, maar niet zonder daarbij fouten te maken.

Bart Bles pakte de tweede plaats. Hij bleef met Lord Sandro foutloos in 44,76. De Zweed Douglas Lindelöw werd derde met Talina. Hij was met 42,09 de snelste, maar kreeg onderweg wel een fout. Albert Zoer, vorig jaar winnaar op Zangerheide, stuurde Abra Kadabra naar de vierde plaats. Gerco Schröder werd met Zamora zesde. Maureen Bonder liep met Alex vijf strafpunten op in het basisparcours en kwam daarmee op de 14e plaats.

Deel dit bericht