Simon Deleste de beste in Global Champions Tour Antwerpen

Share
  • 26 april 2015 19:02

door: redactie, 26 april 2015 19:02

blokjeANTWERPEN | EQUNEWS
De tweede manche van de Global Champions Tour werd in Antwerpen gewonnen door de Fransman Simon Delestre met de 10-jarige Ryan des Hayettes (v. Hugo Gesmeray). Na de twee omlopen wisten vijf combinaties zich te plaatsen voor de barrage.

Simon Delestre rijdt Ryan naar de zege in Antwerpen.

Simon Delestre rijdt Ryan des Hayettes naar de zege in Antwerpen.
GCT | STEFANO GRASSO

In de barrage was Dreher de eerste die foutloos wist te blijven en dit in een tijd van 38:74 seconden. Begin dit jaar won het duo ook al de wereldbeker in Leipzig. Maar uiteindelijk was het Delestre die als laatste combinatie nog net iets sneller was, hij won in een tijd van 37:96 seconden.

Edwina Tops Alexander deed het ook zonder springfouten met Lintea Tequila (v. Campbell), maar was met 40:30 seconden trager en werd zo derde. Christian Ahlmann en Codex One waren bijna sneller (38:79), maar kregen 4 strafpunten aangerekend.

lees meer bij Equnews…

Dit is een extern bericht uit de feed van : Equnews NL