Patrice Delaveau met Oriënt Express naar zege op CHIO Rotterdam

Patrice Delaveau met Oriënt Express naar zege op CHIO Rotterdam

22 juni 2014 18:44 Uit Door redactie
Deel dit met je vrienden

blokjeROTTERDAM | STEGEN.NET | ANP
Patrice Delaveau heeft op de slotdag van het CHIO van Rotterdam de Grote Prijs opgeëist. Die was dit jaar 50.000 euro waard. De Franse springruiter stuurde in de barrage zijn paard Oriënt Express als een trein over de resterende hindernissen.

Patrice Delaveau met Orient Express

De winnaars in Rotterdam: Patrice Delaveau met Orient Express

Delaveau bleef foutloos en finishte na 38,06 seconden. Dat was bijna een tel eerder dan de Duitser Daniel Deusser met Cornet d’Amour onder het zadel. De Zwitser Paul Estermann (Castlefield Eclipse) eindigde als derde.

Marc Houtzager (Sterrehof’s Opium) en Gerco Schröder (Glock’s London NOP) mochten ook terugkomen voor de beslissende omloop. Ze maakten geen fouten, maar waren met een eindtijd van respectievelijk 40,56 en 40,79 net niet snel genoeg voor een ereplaats. Jur Vrieling (VdL Bubalu) had op twee hindernissen problemen.

later meer…