Suzanne Tepper gewond tijdens M-rubriek Heeresveldconcours

Share
  • 15 juni 2014 17:37

door: redactie, 15 juni 2014 17:37

NIEUWE PEKELA | STEGEN.NET

Amazone Suzanne Tepper is zaterdag tijdens het Heeresveldconcours gewond geraakt, zo melden het Dagblad van het Noorden en RTV Noord.
Suzanne Tepper

Suzanne Tepper (archief)
©Stegen.net

Tepper, de partner van Jur Vrieling, kwam tijdens een parcours in de klasse M met haar paard ten val, waarbij het paard op de amazone terecht kwam. Zij liep volgens de krant een scheurtje aan haar schouderblad en een zware hersenschudding op.

Tepper bracht de nacht in het ziekenhuis door. Jur Vrieling kon haar zondagmorgen weer ophalen. Vrieling: ,,Het zag er angstig uit, maar gelukkig is het meegevallen. Het had veel erger kunnen aflopen.” Het incident deed zich voor op de sloot.

Amanda Slagter uit Veendam won met haar paard Vienna het Heeresveldconcours. Ze was de snelste van vijf combinaties die zich hadden geplaatst voor de barage. Tweede werd Ella Huizinga uit Groningen, Amber Meijer uit Veendam eindigde op de derde plaats.