archief
contact
+31 6 53239630

Suzanne Tepper en Sensation vooraan op CSI Sibculo

SIBCULO – Suzanne Tepper heeft zondag met Sensation de Grote Prijs gewonnen tijdens het CSI Sibculo. De amazone uit Holwierde was in de barrage van de slotrubriek van de Jumping Tour Holland de Amerikaan Andrew Ramsay te snel af.
Suzanne Tepper met Sensation

blokjeSIBCULO | STEGEN.NET
Suzanne Tepper heeft zondag met Sensation de Grote Prijs gewonnen tijdens het CSI Sibculo. De amazone uit Holwierde was in de barrage van de slotrubriek van de Jumping Tour Holland de Amerikaan Andrew Ramsay te snel af.

Suzanne Tepper met Sensation
Suzanne Tepper met Sensation.
archief

Tepper zette met Sensation (v. Corland) een foutloze barrage neer in 39,54 seconden. Ramsey kwam met de BWP’er Absie tot een tijd van 40,06. Suzanne Tepper, weer hersteld van haar blessure, kon een cheque van 6250 euro in ontvangst nemen. Gerco Schröder eindigde als derde. Hij kwam aan de start met Glock’s Prnce de Vaux.

Ook Bjorn Egberink met Zidane en Annet Willems met Nirvana zaten in de barrage. Zij werden vijfde en zevende in de eindstand. De finale van de Small Tour werd gewonnen door de Hubert Kierznowski met de twaalfjarige merrie Valencia.

Total
0
Shares
gerelateerde berichten
Total
0
Share