archief
contact
+31 6 53239630

Claus Beishuizen met Arimara win­naar op EDR-con­cours Winschoten

WINSCHOTEN — Claus Beishuizen zege­vierde tij­dens het EDR-con­cours in manege De Dollard in de ZZ-klasse. De plaat­se­lijk favo­riet was de beste met Arimara (v. Indoctro). Ook Renate Beuving pres­teerde sterk, ze werd tweede in de ZZ en won de Z‑klasse.
Claus Beishuizen met VDL Arimara

blokjeWINSCHOTEN | STEGEN.NET
Claus Beishuizen zege­vierde tij­dens het EDR-con­cours in manege De Dollard in de ZZ-klasse. De plaat­se­lijk favo­riet was de beste met Arimara (v. Indoctro).

Claus Beishuizen met VDL Arimara
Claus Beishuizen was suc­ces­vol op het EDR-con­cours met VDL Arimara (archief).
STEGEN.NET

In de ZZ-klasse wis­ten drie deel­ne­mers tot de bar­rage door te drin­gen en daarin wist nie­mand opnieuw fout­loos te rij­den. Claus Beishuizen was de beste met één spring­fout in een tijd van 41,29. Renate Beuving ein­digde als tweede. Zij kreeg met Berona ook een spring­fout in een tijd van 50,26. Xanne Sluyter werd derde, zij maakte met Casio Royal twee fouten.

[wppa type=“mphoto” photo=“286” size=“auto” align=“center”]Any comment[/wppa]

De klasse Z werd gewon­nen door Renate Beuving, die met Baniki in de bar­rage afre­kende met Bert Wierts (tweede met Alisma) en Rana Dalenoord (derde met Waligra). Elmar van Hoorn schreef de klasse M op zijn naam met Epson.

gerelateerde berichten
Total
26
Share