Claus Beishuizen met Arimara winnaar op EDR-concours Winschoten

  • 27 oktober 2014 11:03
door: redactie, 27 oktober 2014 11:03

blokjeWINSCHOTEN | STEGEN.NET
Claus Beishuizen zegevierde tijdens het EDR-concours in manege De Dollard in de ZZ-klasse. De plaatselijk favoriet was de beste met Arimara (v. Indoctro).

Claus Beishuizen met VDL Arimara

Claus Beishuizen was succesvol op het EDR-concours met VDL Arimara (archief).
STEGEN.NET

In de ZZ-klasse wisten drie deelnemers tot de barrage door te dringen en daarin wist niemand opnieuw foutloos te rijden. Claus Beishuizen was de beste met één springfout in een tijd van 41,29. Renate Beuving eindigde als tweede. Zij kreeg met Berona ook een springfout in een tijd van 50,26. Xanne Sluyter werd derde, zij maakte met Casio Royal twee fouten.

EDR-concours

Burgemeester Pieter Smit van Oldambt feliciteert Elmar van Hoorn tijdens het EDR-concours in Winschoten.
REINOLD LOWES

De klasse Z werd gewonnen door Renate Beuving, die met Baniki in de barrage afrekende met Bert Wierts (tweede met Alisma) en Rana Dalenoord (derde met Waligra). Elmar van Hoorn schreef de klasse M op zijn naam met Epson.