Jarmilla Peterson met Woody aan kop in ZZ-licht bij DCV

Jarmilla Peterson met Woody aan kop in ZZ-licht bij DCV

2 november 2014 11:15 Uit

Door redactie
 
Leestijd: < 1 minuut

blokjeVLAGTWEDDE | STEGEN.NET
Jarmilla Peterson heeft met haar paard Woody de ZZ-licht gewonnen tijdens de tweede wedstrijd van de dressuurcompetitie Vlagtwedde (DCV). ,,Ik zeg niet snel na een proef dat ik tevreden ben, maar nu dus wel”, aldus de dolblije amazone uit Wedde.

Jarmilla Peterson met Woody.

Jarmilla Peterson met Woody (archief).
STEVEN STEGEN

Jurylid Lineke Meursing waardeerde de proef van Peterson en Woody met 235 punten. Daarmee bleef ze Esther Coenraadts op Amadeus voor, deze combinatie van Neta kwam uit op 231. De derde plaats was voor Marjan Hooge met Savio met 212. Ook Manon Vos kwam met Treffer tot 212. Marjan Hooge liet weten fijn te hebben gereden en heeft het gevoel dat ze steeds meer een combinatie begint te vormen met Savio. ,,Maar het blijft een jurysport”, zo laat ze op Facebook weten.

In de Z2 ging de overwinning naar Katja Renken met Charming Lady RV. Jury Paulien Alberts kende een hoge score van 231 punten toe. Goede tweede was Marjan Hooge met Fulltime met 230 punten. Het was voor Fulltime een drukke week, na het succesvolle optreden in Biarritz. ,,Hij krijgt nu een korte vakantie”, aldus Marjan Hooge. Marit Slagter pakte de derde plaats met Awaldi.

De Z1 werd gewonnen door Annet Roelen, die met Controversy (v. Uphill) een geweldige score van 236 in de wacht sleepte. Aniek Schuiling werd tweede met Confusius met 231. Als derde mocht Wytske Schuth opstellen met Bandiet met 228.