archief
contact
+31 6 53239630

‘Gestolen’ auto en paar­den­trai­ler in Grootebroek snel terug bij eigenaar

GROOTEBROEK — Paniek en boos­heid van­mor­gen bij Anita Weel uit Grootebroek. Ze dacht dat haar auto met paar­den­trai­ler van de oprit waren gesto­len. Maar later werd de com­bi­na­tie een paar hui­zen ver­derop terug­ge­von­den, zo meldt RTV Noord-Holland. 
auto paardentrailer

blokjeGROOTEBROEK | STEGEN.NET | RTV NOORD-HOLLAND
Paniek en boos­heid van­mor­gen bij Anita Weel uit Grootebroek. Ze dacht dat haar auto met paar­den­trai­ler van de oprit waren gesto­len. Maar later werd de com­bi­na­tie een paar hui­zen ver­derop terug­ge­von­den, zo meldt RTV Noord-Holland.

auto paardentrailer
De auto met trai­ler werd na een paar uur teruggevonden.

Anita Weel: „Ik woon aan een door­gaande weg en het was er de hele nacht al onrus­tig. De hond sloeg al meer­dere malen aan, dus ben ik er om 01.00 uur al uit geweest om te kij­ken, maar toen was alles in orde. Om 04.30 uur ging ik weer kij­ken en waren de auto en trai­ler weg.”

Wedstrijd
Daar was ze flink kwaad om, en het kwam ook nog eens heel slecht uit, want haar 10-jarige nichtje heeft van­daag haar aller­eer­ste bixie­wed­strijd in Venhuizen. Daarnaast is de paar­den­trai­ler ook nog eens onmis­baar, omdat Anita die gebruikt voor haar werk voor Stichting In het Zadel. Die orga­ni­sa­tie geeft weke­lijks paard­rij­les­sen aan kin­de­ren met een beperking.

Nare grap
Aan het eind van de och­tend kreeg Anita goed nieuws: de auto en trai­ler ston­den net­jes gepar­keerd voor een ander huis in de straat. „Het lijkt wel een grap, maar wel een hele nare”, zei Anita, die natuur­lijk opge­lucht is dat ze de voer­tui­gen toch weer terug heeft.

gerelateerde berichten
Total
10
Share