‘Gestolen’ auto en paardentrailer in Grootebroek snel terug bij eigenaar

‘Gestolen’ auto en paardentrailer in Grootebroek snel terug bij eigenaar

14 december 2014 13:57 Uit

Door redactie
 
Leestijd: < 1 minuut

blokjeGROOTEBROEK | STEGEN.NET | RTV NOORD-HOLLAND
Paniek en boosheid vanmorgen bij Anita Weel uit Grootebroek. Ze dacht dat haar auto met paardentrailer van de oprit waren gestolen. Maar later werd de combinatie een paar huizen verderop teruggevonden, zo meldt RTV Noord-Holland.

auto paardentrailer

De auto met trailer werd na een paar uur teruggevonden.

Anita Weel: ,,Ik woon aan een doorgaande weg en het was er de hele nacht al onrustig. De hond sloeg al meerdere malen aan, dus ben ik er om 01.00 uur al uit geweest om te kijken, maar toen was alles in orde. Om 04.30 uur ging ik weer kijken en waren de auto en trailer weg.”

Wedstrijd
Daar was ze flink kwaad om, en het kwam ook nog eens heel slecht uit, want haar 10-jarige nichtje heeft vandaag haar allereerste bixiewedstrijd in Venhuizen. Daarnaast is de paardentrailer ook nog eens onmisbaar, omdat Anita die gebruikt voor haar werk voor Stichting In het Zadel. Die organisatie geeft wekelijks paardrijlessen aan kinderen met een beperking.

Nare grap
Aan het eind van de ochtend kreeg Anita goed nieuws: de auto en trailer stonden netjes geparkeerd voor een ander huis in de straat. ,,Het lijkt wel een grap, maar wel een hele nare”, zei Anita, die natuurlijk opgelucht is dat ze de voertuigen toch weer terug heeft.