Brabantse paardensportclub beroofd van hindernismateriaal

Share
  • 15 augustus 2012 11:36

door: redactie, 15 augustus 2012 11:36

SCHIJNDEL
De leden van PV Jan van Amstel konden na de vakantie hun ogen niet geloven: hun complete oefenparcours bleek door dieven te zijn meegenomen. ,,We zijn flink gedupeerd door deze diefstal”, aldus Marjan van Weerdenburg.

Dieven namen niet alleen alle hindernissen mee, maar vernielden ook nog eens de omheining. Het is al met al een enorme domper voor de ruiters en amazones van de Brabantse club. ,,De dieven moeten wel een vrachtwagentje bij zich hebben gehad om alles mee te kunnen nemen.”

Eén van de gestolen hindernissen van PV Jan van Amstel.

Het gestolen parcours bestond uit een muur, de gele sponsorhindernis van APK Voets, de Jan van Amstel hindernis met de vier witte torens en bijbehorende balken en ook nog diverse stijlsprongen en oxers opgebouwd uit staanders en gekleurde balken.

De club hoopt op meer informatie over de gestolen hindernissen. Die kan worden gemaild naar paardensportschijndel@gmail.com

Om de lessen zo snel mogelijk te kunnen hervatten hoopt de club op de hulp van andere paardensportliefhebbers. ,,Het zou geweldig zijn als we materiaal van andere zouden kunnen lenen. Of misschien wil iemand ons zelfs wel wat geven?”
[Stegen.net]