archief
contact
+31 6 53239630

Katja Renken de beste in dressuurfinale Indoor Groningen

ZUIDBROEK – Katja Renken-Van der Lubbe is met Charming Lady (Painted Black x Krack C) winnaar geworden van de Z1/Z2-kür tijdens Indoor Groningen. De amazone uit Vriescheloo bouwde in deze finale van de DCIG een zeer ruime voorsprong op.
Katja Renken met Charming Lady in de ereronde bij Indoor Groningen.

blokjeZUIDBROEK | STEGEN.NET
Katja Renken-Van der Lubbe is met Charming Lady (Painted Black x Krack C) winnaar geworden van de Z1/Z2-kür tijdens Indoor Groningen.

Katja Renken met Charming Lady in de ereronde bij Indoor Groningen.
Katja Renken met Charming Lady in de ereronde.
FACEBOOK

De amazone uit Vriescheloo bouwde in deze finale van de DCIG een zeer ruime voorsprong op. Renken, die in oktober de merrie voor het eerst in de Z2 startte,  kwam tot een score van 73,75%.

Daarmee bleef Katja Renken haar naast concurrente Rachelle Buining uit Ter Apelkanaal met Varlos Karlos ruimschoots voor.

Buining behaalde een resultaat van 69,13%. De derde prijs ging naar Nicole de Leeuw uit Ruinen met Duvel met 69,09%. Als vierde volgde Marit Slagter met Awaldi met 67,75%.

Mooie M-overwinning voor Linda Kouwenhoven
In de kür van de M1/M2 was er een mooie overwinning voor Linda Kouwenhoven met Siegi met 66,42%. Viola Nijland pakte de tweede plaats met Bentley.

Katja Renken:
,,Wauw! Zit nog vol adrenaline :-))”

Monsterscore voor Kim de Jonge
Bij de pony’s Z1/Z2 bahaalde Kim de Jonge een monsterscore. Haar kür met Nice Guy was goed voor een topresultaat van 72,18%. Daarmee zette De Jonge Corinda Lutjeboer met Armano (69,13) op een grote achterstand.

Clinic Christa Larmoyeur
Amazone Christa Larmoyeur gaf een clinic samen met haar paard Aston Martin NL. Ze legde uit hoe je het beste een kür op muziek kunt maken en hoe deze voor te bereiden. Na de laatste finale van de DCIG reed ze zelf nog een imponerende kür op muziek.

De ereronde van Katja Renken en Charming Lady
Total
1
Shares
gerelateerde berichten
Total
1
Share