archief
contact
+31 6 53239630

Vai Bruntink pakt twee titels bij Gronings kam­pi­oen­schap dressuur

TOLBERT — Met het grij­pen van de titels in de ZZ-licht en de Z1 en de reser­ve­ti­tel in de Z2 drukte Vai Bruntink een dui­de­lijk stem­pel op het Gronings kam­pi­oen­schap indoor dres­suur. Katja Renken-van der Lubbe pakte de titel in de Z2. 
Vai Bruntink werd met Ziggy Pop kampioen in de ZZ-licht

blokjeTOLBERT | STEGEN.NET
Met het grij­pen van de titels in de ZZ-licht en de Z1 en de reser­ve­ti­tel in de Z2 drukte Vai Bruntink een dui­de­lijk stem­pel op het Gronings kam­pi­oen­schap indoor dres­suur. Katja Renken-van der Lubbe pakte de titel in de Z2.

Vai Bruntink werd met Ziggy Pop kampioen in de ZZ-licht
Vai Bruntink werd met Ziggy Pop kam­pi­oen in de ZZ-licht (archief).

Daarmee bracht de afslui­tende kür zater­dag in de HJC-manege in Tolbert geen ver­schui­vin­gen meer in de kop van het klas­se­ment. Bruntink zette met Pavo’s Ziggy Pop (v. Stedinger) een indruk­wek­kende score neer van 69,125% en was daar­mee onbe­reik­baar voor de con­cur­ren­tie. Saskia Knol werd met Cynosa tweede, gevolgd door Willemien Vries-Ottens met Arleste.

Vai Bruntink
„Het was een bij­zon­der suc­ces­vol Gronings Kampioenschap dit jaar. Ebony werd kam­pi­oen in het Z1 en debu­teerde in deze klasse. Darabel werd reser­ve­kam­pi­oen in het Z2. Ze liep gis­te­ren top maar ze was van­daag helaas net te heet in de kur. Pavo’s Ziggy Pop was de win­naar in het ZZ licht door zowel de proef als de kur te winnen.”

In de Z2 gaf Katja Renken-van der Lubbe de eer­ste plaats niet meer uit han­den. Haar kür met de sterk dra­vende Charming Lady RV (v. Painted Black) was goed voor 72,625%. Daarmee hield ze Vai Bruntink en Darabel op de tweede plaats. Linda Kouwenhoven ein­digde met Bugatti Veyron NL op de derde plaats.

Katja Renken
„Z2 Gronings kam­pi­oen!!! Wauw wat een paard, die Charming Lady RV, echt in 1 woord: GENIETEN!!! De Kur op Muziek gewon­nen met 72,625% met ruim 3% los van num­mer 2!”

De Z1 werd gewon­nen door Vai Bruntink met Ebony (v. Painted Black). Met een score van 68,68% liep deze com­bi­na­tie bijna vier pro­cent uit op de num­mer twee Annet Roelen-Nieland met Controversy (v. Uphill).

gerelateerde berichten
Total
11
Share