archief
contact
+31 6 53239630

Vai Bruntink domi­neert op eer­ste dag Gronings kampioenschap

TOLBERT — Vai Bruntink drukte een dui­de­lijk stem­pel op de eer­ste dag van het Gronings kam­pi­oen­schap indoor dres­suur. In de HJC-manege stond ze in de ZZ-licht en Z1 boven­aan en staat ze in de Z2 voor­lo­pig tweede, ach­ter Zoë Schipper. 
Vai Bruntink met Pavo's Ziggy Pop (archief)

blokjeTolbert | STEGEN.NET

Vai Bruntink drukte een dui­de­lijk stem­pel op de eer­ste dag van het Gronings kam­pi­oen­schap indoor dres­suur. In de HJC-manege stond ze in de ZZ-licht en Z1 boven­aan en staat ze in de Z2 voor­lo­pig tweede, ach­ter Zoë Schipper.

Vai Bruntink met Pavo's Ziggy Pop (archief)
Vai Bruntink leidt met Pavo’s Ziggy Pop in de ZZ-licht. (archief)
Corry van Hoorn

In de ZZ-licht tra­den vrij­dag slechts vier com­bi­na­ties aan. Vai Bruntink nam met Pavo’s Ziggy Pop een nu al beslis­sende voor­sprong door met een score van 63,71% de baan te ver­la­ten. Willemien Vries-Ottens volgde met Arleste met 60,14%.

In de Z2 was het dui­de­lijk span­nen­der en nam Zoë Schipper de lei­ding in de titel­strijd. Zij behaalde met Venice (v. Cabochon) de win­nende score van 65,59%. Bruntink volgde met Darabel op de tweede plaats met 64,26%. Katja Renken-van der Lubbe werd derde met Charming Lady RV.

Opvallend lage scores
In de Z1 was sprake van opval­lend lage sco­res. Alleen Vai Bruntink reed met Ebony (v. Painted Black) in de ogen van de jury­le­den Beersma en Haringsma een winst­punt­waar­dige proef. Ze kwa­men tot 64,56%. De ove­rige 23 com­bi­na­ties wis­ten niet boven de 60% te komen.

Corrie Rave via Facebook:
Vanmorgen naar een demon­stra­tie nega­tief jure­ren geke­ken. ‪#‎Nietleuk‬ ‪#‎Stimuleert‬ niet.
Zo slecht is het echt niet in Groningen.

Karin van de Merwe via Facebook:
Ze zaten wel op één lijn…

Joke Bruggeman via Facebook:
Ik heb een groot gedeelte gezien en vond het niveau slecht, dus kom op voor de juryleden!

Uitslagen vind je hier

gerelateerde berichten
Total
1
Share