Nienke Post behaalt hoogste score in ZZ-licht bij Koningsconcours Onstwedde

Nienke Post behaalt hoogste score in ZZ-licht bij Koningsconcours Onstwedde

27 april 2015 15:26 Uit Door redactie
Deel dit met je vrienden

blokjeONSTWEDDE | STEGEN.NET
Nienke Post behaalde tijdens het Koningsconcours van De Driesporen de hoogste score in de ZZ-licht. Met Sebastiaan kwam ze tot een totaal van 232 punten.

Nienke Post behaalde met Sebastiaan de hoogste score in de ZZ-licht.

Nienke Post behaalde met Sebastiaan de hoogste score in de ZZ-licht.
STEVEN STEGEN

Nienke Post en Sebastiaan (v. Gribaldi) wonnen met deze score van 232 punten de eerste proef. Jurylid Lineke Meursing zette Marian van Calker op de tweede plaats. Van Calcker startte de Samber-nakomeling Salva’s Florianthe en zag haar optreden beloond met 230 punten. Jarmilla Peterson pakte met Woody plaats drie met 224.

In de tweede proef eiste Marian van Calker het oranje lint op. Ze kreeg voor haar verrichting met Salva’s Florianthe nu 223 punten. Jarmilla Peterson eindigde nu als tweede met 219 punten en Wietske Schuth nam met April Fool de derde plaats in op de ranglijst.