archief
contact
+31 6 53239630

Dubbele over­win­ning Richella Hertsig bij dres­suur Onstwedde

ONSTWEDDE — Richella Hertsig behaalde bij het Koningsconcours in Onstwedde een dub­bele over­win­ning in de ZZ-licht. De ama­zone uit Opende was met haar hengst Resonanz de beste in beide proeven. 
Richella Hertsig met Resonanz. ©Stal Larmoyeur

blokjeONSTWEDDE | STEGEN.NET
Richella Hertsig behaalde bij het Koningsconcours in Onstwedde een dub­bele over­win­ning in de ZZ-licht. De ama­zone uit Opende was met haar hengst Resonanz de beste in beide proeven.

Voor de ZZ-licht had­den zich acht com­bi­na­ties gemeld en de proe­ven wer­den beoor­deeld door Lineke Meursing en Veronique Roerink. De beide jury­le­den waren het eens over de win­naar. Bij Meursing behaalde Hertsig, die lest bij Christa Larmoyeur, een score van 66,86% en bij Roerink 63,71%.

Richella Hertsig met Resonanz. ©Stal Larmoyeur
Richella Hertsig met Resonanz.
©Stal Larmoyeur

Ook over de num­mers twee en drie heerste over­een­stem­ming. De tweede plaats was in beide proe­ven voor de plaat­se­lijk favo­riete Ann Wessels met Benice H (v. Sandreo) met 62,57% en 61,71%. Clubgenote en instruc­trice Jarmilla Peterson werd in de twee proe­ven als derde geklas­seerd met Woody. „Ik heb lek­ker gere­den, maar het kan altijd beter”, zo stelde Peterson vast.

De Z2 en Z1 wer­den in han­di­cap ver­re­den. Moniek Vos won een proef met Chico Cacero met 213 pun­ten, slechts één puntje meer dan Michelle de Wit met Embassy´s Dancer. In de andere proef eiste Elviera Boverhof met Day Light (v. Vivaldi) de over­win­ning op met even­eens 213 pun­ten. Marije Heuvel pakte met dezelfde score de tweede plaats met Benigna.

In de M2-rubrie­ken waren de oranje rozet­ten voor Sabine Hoitzing met Alancia en Linda Drenth met Blessie.

1 comment

Comments are closed.

gerelateerde berichten
Total
0
Share