Mirjam Drenth behaalt hoogste score in Onstwedde

Mirjam Drenth behaalt hoogste score in Onstwedde

2 mei 2010 13:33 Uit

Door redactie
 
Leestijd: < 1 minuut

ONSTWEDDE – Mirjam Drenth behaalde op het Koninginnedagconcours van de Driesporen de hoogste score in de Z2-dressuur. De amazone van de RSV Delfzijl won met Sunshine Reggae (v. Rohdiamant) de tweede proef dankzij een score van 229 punten.

Een overzicht van het evenemententerrein Onstwedde. ©Bert Wolfs

In deze proef eindigde Jarmilla Peterson op de tweede plaats met Don Chello met 220 punten. In de eerste proef was Peterson de beste, met een score van 218. Ingrid Grol (met Starlington) en Mirjam Drenth deelden in deze proef de tweede plaats met 217.

In de Z1 was Jarmilla Peterson over beide proeven de beste met Woody, waarmee ze tweede werd in de eerste proef en de tweede proef met ruime afstand wist te winnen.

Maandag 3 mei wordt in Onstwedde begonnen met de bouw van een derde rijhal.

Stegen.net