archief
contact
+31 6 53239630

Gestolen hoedje van graf Anneke Muilwijk is terug

SELLINGEN – Het dressuurhoedje dat onlangs van het graf van Anneke Muilwijk in Ter Apel werd gestolen is weer terecht. Dat meldt haar man Frans de Jong op Facebook. ,,Ik ben blij en dankbaar dat het terug is.”
Het hoedje is terug op het graf van Anneke Muilwijk.
Het hoedje is terug op het graf van Anneke Muilwijk. FACEBOOK | FRANS DE JONG

SELLINGEN | STEGEN.NET
Het dressuurhoedje dat onlangs van het graf van Anneke Muilwijk in Ter Apel werd gestolen is weer terecht. Dat meldt haar man Frans de Jong op Facebook.

Het hoedje is terug op het graf van Anneke Muilwijk.
Het hoedje is terug op het graf van Anneke Muilwijk.
FACEBOOK | FRANS DE JONG

Frans schrijft: ,,Vandaag kreeg ik een berichtje met de foto dat het hoedje is teruggelegd. Ik ben daarop gelijk, met mijn hart in mijn keel, in de auto gesprongen en naar Ter Apel gereden. Het is inderdaad het bewuste (verweerde) hoedje, welke Marlo de Vries uit eerbetoon voorgoed heeft afgezet en neergelegd, wat ik aantrof.”

De tip kwam van een moeder die het graf van haar overleden zoon bezocht. ,,Ik ben blij dat het hoedje terug is en dankbaar dat het is teruggelegd door de dader(s)”, aldus Frans de Jong.

Total
1
Shares
0 deel
0 deel
1 deel
0 Tweet
0 deel