archief
contact
+31 6 53239630

Bertram Allen met Molly Malone klas­se apart op CSI Twente

GEESTEREN — Het CSI Twente kreeg met de nog maar 19-jari­ge Ier Bertram Allen een gewel­di­ge winnaar. Allen was in de barra­ge met 13 deel­ne­mers een klas­se apart met zijn erva­ren schim­mel Molly Malone. Julia Kayser uit Rouveen werd twee­de met Sterrehof’s Cayetano Z. 
De Ier Betram Allen was met Molly Malone de snelste in de openingswedstrijd.

GEESTEREN | STEGEN.NET
Het CSI Twente kreeg met de nog maar 19-jari­ge Ier Bertram Allen een gewel­di­ge winnaar. Allen was in de barra­ge met 13 deel­ne­mers een klas­se apart met zijn erva­ren schim­mel Molly Malone. Julia Kayser uit Rouveen werd twee­de met Sterrehof’s Cayetano Z.

De Ier Betram Allen was met Molly Malone de snelste in de openingswedstrijd.
De Ier Bertram Allen werd met Molly Malone winnaar in Geesteren (archief)

Bertram Allen reed een gewel­di­ge barra­ge. Hij galop­peer­de na 42,79 secon­den door de finish­lijn en maak­te onder­weg boven­dien geen fout. Niemand kon tippen aan die toptijd of wilde dat niet.

De Deen Sören Pedersen (Tailormade Chaloubet) probeer­de het als laat­ste star­ter wel, slaag­de ook maar wel ten koste van vier straf­pun­ten. Julia Kayser (Sterrehof’s Cayetano) bleef daar­door twee­de, vier secon­den lang­za­mer dan Allen. De in Nederland wonen­de Oostenrijkse amazo­ne bleef wel de Italiaan Alberto Zorzi (Amour Du Seigneur) en Roelof Bril (Arlando) voor. Bril reed een nette ronde, maar ging niet tot het uiterste.

Zwanger
Voor Julia Kayser is het voor­lo­pig haar laat­ste optre­den. De vrouw van Marc Houtzager is name­lijk zwan­ger, meldt RTV Oost.

Jur Vrieling, vorig jaar nog winnaar met VDL Zirocco Blue N.O.P., kwam nu aan de start met Carrera VDL en liet in het basis­par­cours 13 straf­pun­ten noteren.

1 comment

Comments are closed.

gerelateerde berichten
Total
22
Share