archief
contact
+31 6 53239630
De Ier Betram Allen was met Molly Malone de snelste in de openingswedstrijd.

Bertram Allen met Molly Malone klasse apart op CSI Twente

GEESTEREN | STEGEN.NET
Het CSI Twente kreeg met de nog maar 19-jarige Ier Bertram Allen een geweldige winnaar. Allen was in de barrage met 13 deelnemers een klasse apart met zijn ervaren schimmel Molly Malone. Julia Kayser uit Rouveen werd tweede met Sterrehof’s Cayetano Z.

De Ier Betram Allen was met Molly Malone de snelste in de openingswedstrijd.
De Ier Bertram Allen werd met Molly Malone winnaar in Geesteren (archief)

Bertram Allen reed een geweldige barrage. Hij galoppeerde na 42,79 seconden door de finishlijn en maakte onderweg bovendien geen fout. Niemand kon tippen aan die toptijd of wilde dat niet.

De Deen Sören Pedersen (Tailormade Chaloubet) probeerde het als laatste starter wel, slaagde ook maar wel ten koste van vier strafpunten. Julia Kayser (Sterrehof’s Cayetano) bleef daardoor tweede, vier seconden langzamer dan Allen. De in Nederland wonende Oostenrijkse amazone bleef wel de Italiaan Alberto Zorzi (Amour Du Seigneur) en Roelof Bril (Arlando) voor. Bril reed een nette ronde, maar ging niet tot het uiterste.

Zwanger
Voor Julia Kayser is het voorlopig haar laatste optreden. De vrouw van Marc Houtzager is namelijk zwanger, meldt RTV Oost.

Jur Vrieling, vorig jaar nog winnaar met VDL Zirocco Blue N.O.P., kwam nu aan de start met Carrera VDL en liet in het basisparcours 13 strafpunten noteren.

Total
22
Shares
0 deel
0 deel
22 deel
0 Tweet
0 deel
1 comment

Comments are closed.