Bertram Allen toont klasse op Jumping Indoor Maastricht

  • 25 november 2018 19:13
door: redactie, 25 november 2018 19:13

🔴 Maastricht
Het jonge Ierse talent Bertram Allen voorkwam bij Jumping Indoor Maastricht dat Gerco Schröder met de zege naar huis ging. Kim Emmen werd verrassend derde.

Bertram Allen met Gin Chin van het Lindenhof. (archief)
📸 CSI Zürich

Zeven deelnemers drongen door tot de barrage van het door Limburger Louis Konickx, waarna het massaal toegestroomde publiek kon genieten van een mooie finale. Kim Emmen was in de barrage van Jumping Indoor Maastricht als eerste aan zet en dat deed ze bijzonder goed. Ze stuurde Delvaux naar een prima tijd van 40.61. Dat bleek uiteindelijk zelfs goed voor de uitstekende derde plaats.

  • Uitslag Grote Prijs Jumping Indoor Maastricht

Bertram Allen nam later in de wedstrijd op onnavolgbare wijze de leiding over van Emmen met zijn Gin Chin van het Lindenhof (v.Chin Chin). Allen had met de voorheen door Marcus Ehning gereden schimmel slechts 38,99 seconden nodig voor een foutloze ronde.

Na Allen kwamen nog twee deelnemers in de baan. Van die twee vormde Gerco Schröder veruit het meeste gevaar. Hij deed met Glock’s Cognac Champblanc (v.Clearway) een knappe poging, maar moest met een tijd van 39,38 seconden toch zijn meerdere erkennen in Bertram Allen.
🔴 Stegen.net