archief
contact
+31 6 53239630

Bertram Allen toont klasse op Jumping Indoor Maastricht

đź”´ Maastricht Het jonge Ierse talent Bertram Allen voor­kwam bij Jumping Indoor Maastricht dat Gerco Schröder met de zege naar huis ging. Kim Emmen werd ver­ras­send derde. 

đź”´ Maastricht
Het jonge Ierse talent Bertram Allen voor­kwam bij Jumping Indoor Maastricht dat Gerco Schröder met de zege naar huis ging. Kim Emmen werd ver­ras­send derde.

Bertram Allen met Gin Chin van het Lindenhof. (archief)
📸 CSI Zürich

Zeven deel­ne­mers dron­gen door tot de bar­rage van het door Limburger Louis Konickx, waarna het mas­saal toe­ge­stroomde publiek kon genie­ten van een mooie finale. Kim Emmen was in de bar­rage van Jumping Indoor Maastricht als eer­ste aan zet en dat deed ze bij­zon­der goed. Ze stuurde Delvaux naar een prima tijd van 40.61. Dat bleek uit­ein­de­lijk zelfs goed voor de uit­ste­kende derde plaats.

  • Uitslag Grote Prijs Jumping Indoor Maastricht

Bertram Allen nam later in de wed­strijd op onna­volg­bare wijze de lei­ding over van Emmen met zijn Gin Chin van het Lindenhof (v.Chin Chin). Allen had met de voor­heen door Marcus Ehning gere­den schim­mel slechts 38,99 secon­den nodig voor een fout­loze ronde.

Na Allen kwa­men nog twee deel­ne­mers in de baan. Van die twee vormde Gerco Schröder ver­uit het meeste gevaar. Hij deed met Glock’s Cognac Champblanc (v.Clearway) een knappe poging, maar moest met een tijd van 39,38 secon­den toch zijn meer­dere erken­nen in Bertram Allen.
đź”´ Stegen.netgerelateerde berichten
Total
2
Share