Maikel van der Vleuten vierde in Cannes met VDL Groep Arera C

Share
  • 14 juni 2015 11:58

door: redactie, 14 juni 2015 11:58

CANNES | STEGEN.NET | GCT | KNHS
Maikel van der Vleuten eindigde zaterdagavond als vierde in de Global Champions Tour in Cannes. Van der Vleuten bleef ook in de barrage foutloos met VDL Groep Arera C. Pénélope Leprovost was de verrassende winnaar.

Maikel van der Vleuten met VDL Groep Arera op weg naar de vierde plaats in Cannes.

Maikel van der Vleuten met VDL Groep Arera op weg naar de vierde plaats in Cannes.
GCT | STEFANO GRASSO

De Franse amazone was met Ratina d’la Rousserie bijna een volle seconde sneller in de barrage dan de geroutineerde combinatie Rolf-Göran Bengtsson en Casall ASK. De Portugese Luciana Diniz reed Fit For Fun naar de derde plaats.

Onervaren
Van der Vleuten reed zijn tienjarige, nog betrekkelijk onervaren VDL Groep Arera C (v. Indoctro) als eerste in de vier combinaties tellende barrage in Cannes. Ook in de beslissende omloop liet de merrie alle balken in de lepels liggen.