archief
contact
+31 6 53239630

Pech voor Jur Vrieling: VDL Zirocco Blue niet fit voor Nations Cup

ROTTERDAM – Wat een pech voor Jur Vrieling. De ruiter uit Holwierde kan tijdens het CHIO Rotterdam niet starten in de landenwedstrijd. De schimmel VDL Zirocco Blue N.O.P. bleek bij de veterinaire inspectie niet helemaal fit.
Jur Vrieling Zirocco Blue
Jur Vrieling met VDL Zirocco Blue NOP (archieffoto)

ROTTERDAM | STEGEN.NET | CHIO
Wat een pech voor Jur Vrieling. De ruiter uit Holwierde kan tijdens het CHIO Rotterdam niet starten in de landenwedstrijd. De schimmel VDL Zirocco Blue N.O.P. bleek bij de veterinaire inspectie niet helemaal fit.

Jur Vrieling Zirocco Blue
Jur Vrieling met VDL Zirocco Blue NOP

Vrieling start op het CHIO wel in andere rubrieken met Arezzo VDL en Carrera VDL. Voor de landenwedstrijd doet bondscoach Rob Ehrens nu een beroep op Leopold van Asten met VDL Groep Zidane.

Het team dat vrijdag vanaf 16.00 in de Nations Cup start bestaat verder uit Jeroen Dubbeldam met SFN Zenith N.O.P., Gerco Schröder met Glock’s Cognac Champblanc en Maikel van der Vleuten met VDL Groep Verdi TN N.O.P.

Total
8
Shares
0 deel
0 deel
8 deel
0 Tweet
0 deel