Renate Beuving met Desteny naar zege op CH Rouveen

Share
  • 7 juni 2015 17:49

door: redactie, 7 juni 2015 17:49

ROUVEEN | STEGEN.NET
Renate Beuving was zaterdag tijdens het CH Rouveen de beste in de Grote Prijs. De succesvolle amazone uit Odoorn won met Desteny de Z/ZZ-finale.

Renate Beuving won met Desteny de finale op het CH Rouveen.

Renate Beuving won met Desteny de finale op het CH Rouveen.
STEVEN STEGEN

De 54e editie van het CH Rouveen bevatte de gebruikelijke mix van shows, tuigpaarden en springen. Voor de 25 beste combinaties was de Grote Prijs de afsluiting. Daarvan bleven er tien foutloos in het basisparcours.

Hard gereden
In de barrage werd hard gereden en Renate Beuving was met Desteny (v. Numero Uno) duidelijk de snelste. Zij reed nogmaals foutloos in 34.27. Dat was goed voor de zege, want Hendrik Jam Schuttert had met Celottie HS 36.01 nodig. De derde plaats was voor Olav Klein met Santana.

Knappe poging
Albert Zoer plaatste zich met twee paarden voor de barrage. De ruiter uit Echten deed met Desperado (v. Up to Date) een knappe poging, maar het werd de tweede tijd voor Zoer, die onderweg nog een balkje aftikte en daarmee vierde werd.

Het ZZ twee fasen werd wel door Albert Zoer gewonnen, in het zadel van Heechhiem’s Cancun. Renate Beuving was met Desteny al eerder succesvol in het ZZ-klassiek.