archief
contact
+31 6 53239630

Meer prijzengeld op Jumping De Driehoek

STEGEREN – De derde internationale editie van Jumping de Driehoek in Stegeren wordt nog grootser aangepakt. De prijzenpot tijdens CSI Ommen is voor de ruiters flink gestegen. In de Grote Prijs valt 62.000 euro te verdelen en bij de puissance gaat de winnaar met een auto naar huis.
Jesper Romp won in 2014 Jumping De Driehoek met Balouska.

STEGEREN | STEGEN.NET

De derde internationale editie van Jumping de Driehoek van 6 tot en met 9 augustus bij de familie Schuttert in Stegeren wordt nog grootser aangepakt. De prijzenpot tijdens CSI Ommen is voor de ruiters flink gestegen, zo meldt de organisatie.
Jesper Romp won in 2014 Jumping De Driehoek met Balouska.
Jesper Romp won in 2014 Jumping De Driehoek met Balouska.
FOTOTRAILER.NL | JUMPING DE DRIEHOEK

Er zijn vier hoog gedoteerde rankingproeven waarin de deelnemers punten kunnen verdienen voor de wereldranking en er is elke dag een show voor de toeschouwers. ,,Elk jaar proberen we een stap vooruit te zetten en zijn we op zoek naar een kwaliteitsverhoging voor zowel de sport als het publiek”, vertelt Hendrik-Jan Schuttert. Toppers als Jeroen Dubbeldam en Beezie Madden zijn van de partij op dit CSI Ommen.

De prijzenpot voor de afsluitende Grote Prijs is flink verhoogd. De deelnemers kunnen in totaal 62.000 euro verdelen. Verder is de puissance op vrijdagavond hoog gedoteerd. De winnaar van deze rubriek gaat met een Kia Picanto naar huis en voor de overige prijswinnaars is 10.000 beschikbaar.

Programma
Jumping de Driehoek begint op woensdag 5 augustus met landelijke rubrieken in de klasse L en M, zodat ruiters uit de regio en daarbuiten de mogelijkheid krijgen om te starten in een internationale ambiance.

Op donderdag beginnen de internationale springwedstrijden, met ‘s avonds een nationale menwedstrijd. Wereldkampioen Jeroen Dubbeldam geeft zaterdagavond te paard een springclinic, waarna het spectaculaire 1.45m jachtparcours van start gaat. Op zondag zijn er tuigpaard rubrieken voor en na de afsluitende Grote Prijs.

Bron: persbericht Jumping De Driehoek

Total
24
Shares
gerelateerde berichten
Total
24
Share