Eric ten Cate winnaar bij Schröder Masterclass

Share
  • 5 augustus 2015 11:19

door: redactie, 5 augustus 2015 11:19

Tubbergen
STEGEN.NET

Eric ten Cate is dinsdagavond winnaar geworden van de Schröder Masterclass in hartje Tubbergen. De 27-jarige ruiter uit Geesteren was in de sfeervolle ambiance met ruim 2300 toeschouwers de beste met Bleu Sky.

De speciaal gemaakte wedstrijdring in hartje Tubbergen.
De speciaal gemaakte wedstrijdring in hartje Tubbergen.
📸 Riena Beuving

Er kwamen 18 combinaties in actie in de speciaal aangelegde spingpiste in het hart van het dorp. In de barrage was Eric ten Cate met de 9-jarige schimmelhengst Bleu Sky (Mr. Blue x Iroko) de concurrentie te snel af. Vorig jaar werd deze combinatie nog derde. Willem Greve eindigde nu als tweede en de derde plaats was voor Rob Scherphof.

Veteranen
Op maandagavond stond de rubriek voor veteranen op het programma. Charlotte Steenbeeke was daarbij de beste. Met Jufferbeek’s Bommel bleef ze Hans Brugman op Mobily Lil Majid zeshonderdste seconde voor in een zeer spannende barrage.