archief
contact
+31 6 53239630

Eric ten Cate maakt indruk in medi­um Tour Indoor Groningen

ūüĒī ZUIDBROEK Eric ten Cate won zater¬≠dag¬≠avond op magi¬≠stra¬≠le wijze de fina¬≠le van de medi¬≠um Tour bij Indoor Groningen. Hij versloeg Gerco Schr√∂der in de barrage. 

ūüĒī zuid¬≠broek
Eric ten Cate won zater­dag­avond op magi­stra­le wijze de fina­le van de medi­um Tour bij Indoor Groningen. Hij versloeg Gerco Schröder in de barrage.

Elf deel­ne­mers dron­gen tot de barra­ge door, met hinder­nis­sen op 1.40. Het was een lastig parcours, met de erste sprong op de korte kant, maar er waren ook moge­lijk­he­den om af te snijden.

Eric ten Cate tijdens de ereronde.

Gerco Schröder was als eerste in de barra­ge aan zet. Hij stuur­de heel kort rond met Glock’s Champions Ludwig. Zijn tijd van 34.63 stond lange tijd als leidend op het scorebord.

Toch werd Schröder nog versla­gen. Daarvoor zorg­de Eric ten Cate. Als een duvel­tje uit een doos­je knal­de de ruiter uit Geesteren door het parcours met Dairone. Op een brede oxer had hij een erg voor­waart­se afstand, maar de succes­vol­le combi­na­tie liet alle balken liggen en won verdiend.

Pim Mulder nestel­de zich met Ferano op een mooie derde plaats. Chantal Regter mocht als vier­de opstel­len met Quilando.


gerelateerde berichten
Total
14
Share