Mareille van Geel op kop in 1.40 Jumping Outdoor Tolbert

  • 25 september 2015 14:43
door: Steven Stegen, 25 september 2015 14:43

TOLBERT | STEGEN.NET

Het leek donderdagavond, ondanks de regen, wel een sprookje. De eerste 1.40-rubriek bij het nieuwe Jumping Outdoor Tolbert, verreden met kunstlicht, werd een groot succes. Mareille van Geel pakte met Brayn de overwinning.
De nieuwe piste in Tolbert. Foto: Steven Stegen

De nieuwe piste in Tolbert.
FOTO: STEVEN STEGEN

Dat het nieuwe evenement in een behoefte voorziet is wel duidelijk. De belangstelling voor Jumping Outdoor Tolbert is groot en de reacties zijn zonder uitzondering zeer positief.

Nek uitgestoken
Eigenaar Louwe Mulder van de HJC-manege heeft zijn nek uitgestoken en flink geïnvesteerd. Het resultaat: een prachige accommodatie met uitstekende bodems, waar altijd gereden kan worden. ,,Ik heb vooral geluisterd naar wat de ruiters willen.”

Bij het 1.40 kwamen er 43 combinaties aan de start. De regen, het kunstlicht, het maakte de sfeer en ambiance heel bijzonder. En er werd goed gereden: 17 combinaties reden foutloos.

In de barrage ging het hard, maar tegen Mareille van Geel en Brayn kon niemand op. De amazone uit Gees won in een tijd van 37.59. Ruben Romp pakte de tweede plaats met Audi’s Faults.

Renate Beuving werd met Berona knap derde. ,,Het was een geweldige ervaring”, aldus Beuving. ,,De paarden reageerden heel goed op het kunstlicht, het was prima uitgelicht, zonder hinderlijke schaduwen waar paarden kijkerig van worden.”

piste Tolbert
piste Tolbert
3982 x bekeken
Tolbert tent
Tolbert tent
341 x bekeken
ringmeester
ringmeester
108 x bekeken
Amanda Slagter - A Splash of Class
Amanda Slagter - A Splash of Class
86 x bekeken
Louwe Mulder op trekker
Louwe Mulder op trekker
69 x bekeken
Maureen Bonder
Maureen Bonder
77 x bekeken
Hendrik-Jan Schuttert met BCO Elena
Hendrik-Jan Schuttert met BCO Elena
67 x bekeken