archief
contact
+31 6 53239630

Dressuurcompetitie Vlagtwedde: Linda Kouwenhoven en Siegi debu­te­ren met overwinning

VLAGTWEDDE — Linda Kouwenhoven maak­te tijdens het eerste week­end van de dres­suur­com­pe­ti­tie Vlagtwedde een winnend debuut in de ZZ-licht met Siegi. Met een score van 230 punten nam ze royaal afstand van de concur­ren­tie. In de Z2 was Marloes Oosterhof de beste met Emmerson. 
Linda Kouwenhoven met Siegi, foto: Stal Larmoyeur

VLAGTWEDDE | STEGEN.NET

Linda Kouwenhoven maak­te tijdens de eerste wedstrijd van de dres­suur­com­pe­ti­tie Vlagtwedde met Siegi een sterk debuut in de ZZ-licht. De zoon van Sieger-Hit zag zijn eerste optre­den op dit niveau beloond met de overwinning.
Linda Kouwenhoven met Siegi, foto: Stal Larmoyeur
Linda Kouwenhoven met Siegi, (archief­fo­to)
FOTO: STAL LARMOYEUR

Kouwenhoven nam met de zesja­ri­ge hengst behoor­lijk afstand van de concur­ren­tie. Het debuut in de ZZ-licht bleek goed voor een score van 230 punten. De twee­de plaats was voor Manon Vos. Zij behaal­de met de Ferro-nazaat Treffer 223 punten. Jarmilla Peterson werd net buiten het prij­zen­klas­se­ment derde met Woody met 219 punten.

Goed bij de les
In de span­nen­de Z2 was Marloes Oosterhof de beste in mane­ge de Wolverlei. De amazo­ne uit Zuidbroek kwam aan de start met Emmerson (v. Jazz). Oosterhof wist de vosruin goed bij de les te houden en dat leid­de tot de winnen­de score van 220 punten. Moniek Vos bood goed tegen­stand en werd met Chico Cacero twee­de met 217. Wilmer Lanning stuur­de Dexter naar de derde plaats (215).

Marloes Oosterhof won met Emmerson de Z2 in Vlagtwedde. foto: Reinold Lowes
Marloes Oosterhof won met Emmerson de Z2 in Vlagtwedde.
FOTO: REINOLD LOWES

Frans van den Heuvel was de uitschie­ter in de Z1. Met Damoiselle zette hij een knap­pe proef neer die door de jury werd beloond met 232 punten. Op enige afstand volg­de Jarmilla Peterson met Amoriette (221), die de laat­ste tijd steeds constan­ter begint te pres­te­ren. Willemien Vries-Ottens nam met Extravagant Svn de derde plaats in.

Floor Vos nam in de M2 beide proe­ven voor haar reke­ning met Fine Tuned DFV (v. Armani), met scores van 223 en 202. De twee­de prij­zen waren voor Cindy Stooker met Fly Away en Maaike Slootweg met Goldwin’s Hoeve’s El Chico.

gerelateerde berichten
Total
1
Share